Over mij

 

Ik ben Terry Vermeulen, ooit geboren in Amsterdam. In 1997 heb ik mijn opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de ACTA te Amsterdam. Na de ACTA opleiding heb ik eerst jaren in loondienst gewerkt in Amsterdam, Monnickendam en Almere waar ik veel en zeer verrijkende (medische) ervaring heb opgedaan. Mijn eerste eigen praktijk opende ik in 2000 te Almere-Haven.

 

Al snel kwam er een kans om naar Friesland te verhuizen. Gezien mijn affiniteit en hobby met paarden (en honden) kon ik deze kans niet voorbij laten gaan. Mijn eerste Friese praktijk stond vanaf 2001 in Bakkeveen. Sinds 2006 heb ik mijn huidige praktijk aan huis in Drachten.

 

Om feeling te houden de laatste ontwikkelingen in ‘het vak’ en in contact te blijven met collega’s werkte ik door de jaren heen ook op andere locaties. Zoals bij een Parokliniek te Groningen en bij Dental Clinics te Hardegarijp. Momenteel werk ik met veel plezier bij Tandkliniek Ike te Beetsterzwaag.

 

Door bijscholing (o.a. de jaarlijkse updates in parodontologie, psychiatrie in de tandheelkunde) en ervaring met de zwaarste categorieën tandvleesproblematiek, ben ik de afgelopen 20 jaar gegroeid naar senior specialiste. Dit vak vind ik nog elke dag een cadeau, ik doe het heel erg graag en het is bijna een soort roeping als het ware. Ik ben er om samen een (weer) supergezonde mond te helpen realiseren. Schoon, fris, sterk en zonder pijnklachten. U bent echt van harte welkom!

Call Now Button